Nyhet! Arena tilbyr nå massasje

Katarzyna er utdannet fysioterapeut og massør. Hun vil tilby klassisk-, lymfe-, triggerpunkt- og sportsmassasje.
Katarzyna er utdannet ved University School of Physical Edukation i Polen og har fleire års erfaring som fysioterapeut. p1020370-2

Send mail til Katarzyna direkte på:
katarzyna@arenamolde.no

Behandlinger
Klassisk massasje også kalt svensk massasje er den mest kjente massasjeformen som kan redusere smerter, stress og spenninger.

Idrettsmassasje eller sportsmassasje, går mer spesifikt på muskler og muskelgrupper i forbindelse med sport og idretter. Behandlingen tar sikte på å få musklene til å slappe av både med tanke på restitusjon og best mulig ytelse.

Lymfemassasje er en manuell og mild form for massasje som tar sikte på og stimulere lymfesystemet. Massasjen går i samme retning som lymfeårene med strykninger mot halsgropen der lymfevæsken tømmer seg i venen. Massasjen kan øke sirkulasjonen rundt arrvev, slagmerker, hovne og stive muskler slik at lymfevæsken kan flyte fritt.

Triggerpunktsmassasje brukes ofte som en del av andre massasjeformer for å få best mulig resultat ved ulike smertetilstander. Triggerpunktsbehandling kan man få både ved for eksempel klassisk massasje og idrettsmassasje, behov for dette avgjøres i behandling og tilpasses deretter det aktuelle området.